Woordenhaai

Voor kinderen met dyslexie, dyscalculie en andere leerstoornissen

Opzoekboekjes

In deze categorie van onze webshop vindt u de volgende producten:

Rekenen en Spelling
Opzoekboekje RekenenBraams heeft voor kinderen met reken- en spellingproblemen een hulpmiddel ontwikkeld: de opzoekboekjes. Er is een opzoekboekje voor spelling, rekenen, rekenen 2F/3F, wiskunde en engels.
Opzoekboekje Rekenen
Het opzoekboekje Rekenen bestaat uit ruim 70 kaartjes, met algemene rekenonderwerpen, breuken, komma getallen en procenten, geld, meten e... Lees meer!
Rekenen 2F-3F
Opzoekboekje Rekenen 2F-3F Het opzoekboekje rekenen 2F/3F is ontwikkeld voor leerlingen van het vmbo (bb, kader en tl) maar ook voor leerlingen van het havo/vwo die forse rekenproblemen ondervinden.

In het opzoekboekje rekenen zijn de belangrijkste rekenstrategie├źn uitgewerkt die nodig zijn voor zowel het reken- als het wiskundeonderwijs in he... Lees meer!
Wiskunde
Opzoekboekje WiskundeVoor wie is het opzoekboekje Wiskunde bedoeld?De opzoekkaartjes zijn zeer geschikt voor leerlingen uit het VO die te maken hebben met automatiseringsproblemen of een leerstoornis (dyscalculie). De kaartjes kunnen uitstekend gecombineerd worden met extra individuele begeleiding zoals wiskundebijles of RT. 
Naast deze specifieke doelgroep zij... Lees meer!
Engels
Opzoekboekje EngelsOpzoekboekje Engels
Het opzoekboekje Engels bestaat uit een set kaartjes met gekleurde rand waarop basisstof die in het voortgezet onderwijs in de gangbare methodes wordt aangeboden, per onderdeel is uitgewerkt. De basisstof is in drie categorie├źn verdeeld:
Werkwoorden: hierin komen de verschillende tijden aan de orde en zijn d... Lees meer!